Bel ons: 026 84 87 651
Volg ons op facebook

Badkamers

Van advies tot complete installatie

Reitec

Hoe ziet u uw badkamer het liefst? Vol roestvrijstalen hightech, sfeervol romantisch of met een gezellig, kleurig mozaïek? Bij een nieuwe badkamer komt u voor veel keuzes te staan: van tegels tot sanitair, maar ook door wie u de badkamer laat plaatsen. Veel mensen vinden het prettig om tijdens het gehele traject één aanspreekpunt te hebben. Bij ReiTec Installatie & Advies vindt u dit.

Wij verrichten het hele traject van de verbouwing voor u: van demontage van uw oude badkamer tot en met het opleveren van uw nieuwe badkamer. Hierbij regelen wij alle werkzaamheden die nodig zijn, inclusief tegelwerk, stucwerk, timmerwerk en schilderwerk. Alles wordt uiteraard uitgevoerd door vakmensen met oog voor detail en kwaliteit.

Als leverancier van alle gerenommeerde merken op het gebied van sanitair, heeft u bij ons een ruime materiaalkeuze. Wij zijn u graag van dienst met een onafhankelijk advies en het maken van een passende offerte. ReiTec Installatie & Advies geeft u de vrijheid om een badkamer in te richten die geheel bij u past. Uw eigen smaak, wensen en budget bepalen uiteindelijk hoe uw badkamer eruit gaat zien.