Bel ons: 026 84 87 651
Volg ons op facebook

Diensten aanbod

Onze visie

Aan opdrachtgevers biedt ReiTec Installatie & Advies een breed scala van producten en diensten: gas, water, elektrotechniek, centrale verwarming, klimaatbeheersing, dakbedekking, badkamers en centrale stofzuigsystemen. Waar nodig worden ontwerpen en calculaties in eigen beheer ontwikkeld en gecalculeerd. De opdrachtgever is er dan van verzekerd dat het technisch ontwerp ook kan worden geïnstalleerd en dat het goed zal functioneren. Zo ontvangt de opdrachtgever een geïntegreerde totaaloplossing en geen deelinstallaties die niet op elkaar zijn afgestemd. ReiTec Installatie & Advies streeft naar goede en langdurige relatie met de opdrachtgevers. Vakmanschap en inzet van de medewerkers zijn daarbij het uitgangspunt.

Watertechniek

Water is voor ons gelukkig heel vanzelfsprekend. Door geavanceerde installaties kunnen we vrijwel overal water verkrijgen. ReiTec Installatie & Advies vervaardigt deze waterinstallaties voor woonhuizen, bedrijfspanden of andere gebouwen.

lees meer

Electrotechniek

Bij ReiTec Installatie & Advies bent u aan het goede adres voor een vakkundige aanleg van uw elektra installatie. Of het nu gaat om de installatie van uw woning of voor een bedrijfsinstallatie, klein of groot voor ons geen probleem. Ook zijn wij op de hoogte van regelkasten en bestuursystemen het bouwen van kasten. Alles in eigenhand.

lees meer

Badkamers

Hoe ziet u uw badkamer het liefst? Vol roestvrijstalen hightech, sfeervol romantisch of gezellig kleurig mozaïek? Simpel en sober of luxueus met extra comfort ? Met een snelle verfrissende douche of een romantisch loom bad. Daar is niet één standaard antwoord op, want iedereen is anders. Uw eigen smaak, wensen en budget maken uit hoe uw badkamer er uiteindelijk gaat zien.

lees meer

Airconditioning

De laatste jaren zien we een ontwikkeling waarin de zomers bovengemiddeld warm zijn. Wetenschappers gaan ervan uit dat deze trend zich in de toekomst voort zal zetten. Tijdens een warme zomer in het Nederlandse klimaat worden de ruimtes in gebouwen warm en vochtig. Op werkplek wordt de productiviteit hierdoor lager en thuis is het minder prettig wanneer men slaapt: Men rust minder goed uit.

lees meer

Centrale verwarming

ReiTec Installatie & Advies is officieel dealer van Daalderop, Vaillant, Ferroli en Remeha centrale verwarmingsketels. Wij verzorgen en onderhouden de totale centrale verwarmingsinstallatie van uw woning of bedrijfspand.

lees meer

Onderhoud

Gas en elektra vragen om deskundig onderhoud. Dat is letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Laat daarom een vakkundig installateur regelmatig de veiligheid van gas en elektra bij u thuis controleren met een zogenaamde Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK-W.

lees meer

Advies

Omdat wij de advisering en calculatie voor aanvang van de werkzaamheden hebben doorgenomen bespaart u dat tijd, geld en ellende. Tevens kunnen wij uw bouwbegeleiding en/of de bouw vergaderingen verzorgen cq bij wonen. Het aanreiken van oplossingen maken wij dan ook met u inzichtelijk en bespreken dan de consequenties van de te maken keuzes.

lees meer