Bel ons: 026 84 87 651
Volg ons op facebook

Centrale verwarming

HR-ketels

Reitec

Is uw huidige verwarmingsketel sterk verouderd en is de gasrekening erg hoog? Een nieuwe ketel behaalt meer rendement en dat is wel zo prettig met de stijgende gasprijzen. ReiTec Installatie & Advies is officieel dealer van Daalderop, Vaillant, Ferroli en Remeha centrale verwarmingsketels. Wij verzorgen en onderhouden de complete centrale verwarmingsinstallatie van uw woning of bedrijfspand.

Bij de keuze van de juiste cv-ketel houden we rekening met uw eventuele comfortwensen. Hierbij kunt u denken aan vloerverwarming of uw wilt bijvoorbeeld extra warm water. De ketels van nu zijn alle energiezuinig en hebben het zogenaamde HR-keurmerk. Ook de thermostaten van tegenwoordig zijn steeds ‘slimmer’ en dragen bij aan een lagere energierekening.

ReiTec Installatie & Advies weet door vele jaren ervaring precies welke ketel bij uw wensen en woning of bedrijfspand past. Ook doen wij er alles aan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Dit doen wij doormiddel van trainingen die gegeven worden door de fabrikanten.

Radiatoren

Een centrale verwarmingsinstallatie betekent meer dan alleen de juiste cv-ketel. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de radiatoren in u woning of bedrijfspand? Zo is het formaat belangrijk voor de verspreiding van de warmte. Bij Reitec Installatie & Advies heeft u keuze uit een groot assortiment radiotoren, zowel standaard als design. Tevens leveren wij convectoren en vloerverwarming als alternatieven voor radiatoren.

Storing

Een ketelstoring is erg vervelend. In de meeste gevallen hebben wij de onderdelen van de cv-ketel op voorraad (ook van merken waarvan wij geen dealer zijn), zodat u het snel weer behaaglijk warm heeft.

Stadsverwarming

Als u bent aangesloten op stadsverwarming, kunnen wij veel voor u betekenen. Het is mogelijk om door middel van een afsluitercombinatie met kamerthermostaat uw warmtebehoefte op dezelfde manier te regelen als bij als de traditionele cv-installatie.